Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
35 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

65

Eladó Családi ház

Hajdúsámson
Sámsonkert
2 + 3
153 m2
844 m2

Családi ház eladó Sámsonkert

Hajdúsámson, Sámsonkert központjában, Harmat utcai 844 m2- es telken 2006-ben épült nagy családi ház eladó. A földszintes épület beton alapra, 38 cm-es téglafalazattal + 5 cm külső hőszigeteléssel készült, belső nettó alapterülete 153 m2, mely tartalmaz 3 hálószobát, 2 fürdőszobát, 2 WC-t, mosókonyhát, nappalit, étkezőkonyhát, kamrát közlekedőt és egy kis dolgozószobát. A tetőszerkezet öntartó szeglemezes konstrukció, melynek köszönhetően a belső válaszfalaknak nincs tartó szerepük, így utólag bármilyen alaprajzi módosítás megvalósítható. A mennyezet 30 cm hőszigetelést tartalmaz, alulról tűzálló gipszkartonnal zárva. A konyha és nappali alatt pince található, melynek hasznos alapterülete 53 m2. A nappaliból 30 m2-es fedett, burkolt terasz nyílik. A műanyag nyílászárókon redőny, szúnyogháló található. A fűtés négy éve lecserélt és azóta évente felülvizsgált kondenzációs kombikazánról működik, hőleadók részben padlófűtés, részben radiátoros hőleadókkal, hordozható termosztáttal szabályozhatók. A gondos kivitelezési munkára vall, hogy rendelkezésre áll a teljes építési dokumentáció, használatbavételi engedély és egy fotóalbum is, mely az építési fázisokat örökítette meg. Az udvaron gyümölcsfák, fúrt kút, hintaállvány, kisház csúzdával várja az új lakókat. Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal költözhető. Megtekinthető előre egyeztetett időpontban lehetséges. Az ingatlanról 3D-s virtuális séta is készült, melyet, ha a hirdetésben nem talál e-mailben megküldök. Keresőknek szolgáltatásom ingyenes, szükség esetén további segítséget nyújtok ügyvédi közreműködésben és hiteligénylésben is.

69

Eladó Családi ház

Sopron
Belváros
3
167 m2
614 m2

Sopron Belváros eladó ház üzlettel, garázzsal

Sopron, Csatkai Endre utca 7. szám alatti 614 négyzetméteres belvárosi telken fekvő családi ház és melléképület (üzlet, műhely és garázs) eladó. A családi lakóház 1957-ben épült téglából, nettó alapterülete: 84 m2, helyiségek: előszoba 8m2, 3 db lakószoba (19,2; 15,6 és 16,8 m2) , fürdőszoba 3,9 m2, konyha 8,95 m2, továbbá WC, tároló(spájz), padlásfeljáró.

A melléképület hasznos alapterülete: 83,2 m2melyből a három egybenyíló helyiség nettó alapterülete: 61,8 m2; a gépkocsi tároló nettó alapterülete: 21,4 m2

Az övezetre engedélyezett maximális beépíthetőség 70% (jelenleg 31,8% beépített).

Az épület a II. Rákóczi Ferenc u. 45. gyalogos átjáró felől hátsó gyalogos és gépjármű bejárattal rendelkezik. A Csatkai utca felől személybejárat van.

A ’90-es években került a ház felújításra, továbbá a gazdasági épület két ütemben megvalósításra Porotherm téglából. A családi ház részben alápincézett, jelenleg lakható állapotban van.

A nyílászárók korszerűtlenek, a ház és a melléképület korszerű hőszigeteléssel nem rendelkezik.

A családi ház tetőszerkezetét a 90-es évek elején lecserélték, akkor kapott a ház beton koszorút, új ácsolatot és betoncserepezést.

Fűtési rendszer: épületenként külön gáz központi fűtés. A lakóház 3 szobájában és a fürdőszobában kettő cserépkályha alternatív fűtési lehetőséget biztosít. Melegvíz a lakóházban villanybojlerről biztosított.

Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal költözhető. 

Megtekinthető előre egyeztetett időpontban lehetséges.

 

 

 

32

Eladó Családi ház

Nádudvar

3 + 1
120 m2
1 452 m2

Eladó BIO családi ház nádudvar

Náudvar, központ közeli, Petri-Derzs utca 1. szám alatt, 1452 m2-es telken, 2007-ben, 40 cm-es bio-vályog falazattal épült 120 m2-es családi ház, nappali+étkező-konyha, plusz 3 szobával eladó. Az épület műanyag nyílászárókkal ellátott, mindegyik ablak redőnnyel-, szúnyoghálóval felszerelt. A telek elől parkosított, hátul gyümölcsfákkal beültetett. A szobák laminált parkettával burkoltak, radiátorokkal felszereltek, a többi helyiség járólapos és padlófűtéses. A fürdőszobában sarokkád és zuhanyzó is található, a WC külön helyiségben kialakított, a vizes blokk harmadik szárnya a mosókonyha, ahol a kazán is található. Az étkező/ konyha /nappali egy légtérben van, ami nagyon tágas életteret nyújt az itt élők számára, a konyha beépített teljesen felszerelt amerikai típusú. Az építmény hagyományos fa födémmel, sárpadlással készült, ami gipszkarton mennyezeti borítást kapott, ez a kialakítás a vályogfallal együtt rendkívül jó hőszigetelő, hőtartó tulajdonságokat biztosít (télen meleg, nyáron hűvös) szuper a klímája az egész lakásnak. Az épülethez tartozik két összesen 20 nm terasz. Az előkert parkosított, amelyben kerti tó is található. A hátsó gyümölcsöskert 12 db termő gyümölcsfával beültetett, fúrott kút van. Az ingatlanról 3D-s virtuális túra is készült, melyet, ha a hirdetésben nem talál e-mailben megküldünk. Megtekinthető előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése